HAIR IS THE MOST POWERFUL ACCESSORY!

 

EXTENSIONS

Wil je je haar verlengen , meer volume of alleen een tijdelijke oplossing voor een feest? Alles is mogeliijk!

Onze stylisten maken het verschil met knip-, kleur- en inzettechnieken van de extensions , die geheel worden afgestemd op jouw wensen! Wij hebben extensions van de topmerken Balmain en Real Hair.

 

Ook kun je onze Balmain “ ready TO wear “ collection huren om op dat ene feest de show te stelen!

HAIRDRESS & HALFWIGS

What you wear, begins with your hair. Wil je er fantastisch uitzien met glamoureus haar, dan is een Hairdress of een Halfwig wellicht een oplossing voor de gelegenheid. Het haarwerk maken we op maat en is in binnen een minuut eenvoudig zelf in te zetten. We hebben een fantastische collectie in alle kleuren, lengtes en soorten; voor een natuurlijk volumineus effect of juist helemaal Hollywood-style. De Hair Dress is makkelijk in gebruik en geeft je eigen haar nét even dat beetje extra volume. De HairDress en Halfwigs zijn gemaakt van memory hair. De speciaal geselecteerde kleurcombinaties geven het haar een ombré-effect voor een natuurlijk resultaat.

 

Prijzen :

 

Halfwig memory-hair :        129,95                  (149,95 met uitleg verzorging styling en plaatsen)

Hairdress memory hair :      94,95                   (124,95 met uitleg verzorging styling en plaatsen)

Huur Halfwig / Hairdress/ ponytail € 29,95 ( dag + avond )

 

 

Omhoog zetten hairweave per baan € 39,50 ( excl.styling )

een nieuwe set extensions? Prijs op aanvraag.

HAIRCARE VOOR EXTENSIONS

Haarverzorging voor extensions is ontzettend belangrijk. Haar is dood materiaal en wordt niet gevoed vanaf de hoofdhuid. De extensions bevatten vaak een cosmetische coating die er gaandeweg afslijt. Wij adviseren je om je haar te verzorgen met niet- siliconenhoudende verzorgingsproducten om de buitenste schubbenlaag mooi glad te houden en om droog haar en klitten te voorkomen. Omdat de extensions vaak andere verzorging nodig hebben dan het eigen haar, is een goed advies van belang. Uiteraard hebben wij speciale verzorgingsproducten in onze salon.