ONTDEK DE FASCINERENDE WERELD VAN MAKE-UP

Maak jij je zo op dat je het mooiste uit jezelf haalt? Als je weet welke producten en kleuren voor jou geschikt zijn én hoe je het zelf het beste kan aanbrengen, heb je vaak snel een gemakkelijk een mooi resultaat. Make-up is net als de mode ieder seizoen onderhevig aan trends. Er zijn altijd een aantal ‘looks’ die iedereen mooi staan, máár niet alle trends zijn voor iedereen geschikt. In de make-up workshops geven we advies en de juiste tips & tricks die geschikt zijn voor jouw gezichtvorm, kleur ogen en stijl. Dit kan zijn een natuurlijke make-up, party-look of juist een glamour make-up

 

Boek een step by step Make-Up Workshop! Zo leer je je sterke punten te benadrukken! Samen met je vriendinnen of individueel..

 

In deze workshop nemen we je mee in de Fascinerende wereld van Make-Up! Stap voor stap bouwen we samen met jou naar een passende Make-Up voor jouw huidskleur/type! En leer je hoe je de verschillende cosmetica producten het beste kunt aanbrengen en toepassen!

 

  • bij 4 personen : € 35.00 P.P.
  • bij 3 personen : € 37.50 P.P.
  • bij 2 personen : € 42,50 P.P.
  • individuele Make-Up les : € 59.95

 

 

 

Inspired by Milan

 

MILANI COSMETICS kenmerkt zichzelf door Italiaanse stijl en weelderige kleuren. Haar creativiteit komt direct uit de straten van Milaan. Milaan, daar waar mode, kunst, geschiedenis en cultuur samen komen. De perfecte make-up voor elke huidskleur! Of je nu op zoek bent naar een product voor de ogen, lippen, wangen of contouring! 

 

Discover Milani! ..by Get Styled!

 

 

Tips&Tricks

Vind je het storend om donkere kringen onder je ogen te hebben en weet je niet goed hoe deze op een natuurlijke manier weg te werken?

 

CONCEALER! ” HET ” product om fris en fruitig de dag door te komen!

 

Zet de concealer altijd op deze punten aan:

* onder de ogen

* op de oogleden

* onder de wenkbrauwen

* naast de neushoeken

 

  • Breng eerst je dagcrème + oogcrème aan( niet te veel ).
  • Daarna direct de concealer zodat het mooi mengt met de crème.
  • De concealer breng je onder het oog aan van binnenooghoek tot het jukbeen.
  • Op de oogleden tot aan de wenkbrauw
  • Rond en naast de neusvleugels ( deze zijn vaak wat rood)

( Daarna poeder je alles ,poeder extra op de oogleden, dit werkt heel goed als ondergrond voor de oogschaduw)