SKINCARE & RELAXING by GET STYLED!

De behandelingen in onze “WELLNESS” zijn gericht op natuurlijke oplossingen voor anti-aging en huidverbetering. Ook voor een ontspannende massage ben je hier aan het juiste adres. Iedereen heeft de mogelijkheid om een beauty-analyse te krijgen, dit is een analyse van de huid en de factoren die invloed kunnen hebben op de conditie daarvan.

Op basis van een IK-SKINPERFECTION analyse wordt er een deskundig advies en een gefaseerd behandelplan opgesteld waarbij er uiteraard rekening wordt gehouden met jouw wensen, behoeften en mogelijkheden zodat het plan ook écht realiseerbaar is en het gewenste resultaat behaald kan worden.

(IK-SKINPERFECTION BEHANDELINGEN )

 

RELAXING:

~ Drukte is een onderdeel van ons leven, maar soms wil je ontsnappen aan de stress…Kies voor een gelaatsmassage, deze zorgt voor ontspanning en innerlijke rust. Het verbetert ook de doorbloeding en de stofwisseling van de huid. De onderhuidse spieren krijgen door de massage en doorbloeding meer volume en je contouren verfijnen. De massage zorgt voor een natuurlijke facelift-effect! Met de werkstofampul en het collageen mask kunnen we dit effect nog extra ondersteunen. ~

Prijzen gelaatsmassage :

SPECIAL € 29,95  DELUXE ( incl. Masker)  € 39,95

 

TREATMENTS:

Boost Your Skin     € 39,95

Pure Relaxing            € 39,95

Deeply Clean              € 45,00

MIX & MATCH          € 35,50 (v.a.)

Beautifully from Head to Toe
combinatiebehandeling € 50,- (face&nails)

*** Medical Treatment *** IkSkinPerfection biedt ook producten en behandelingen tijdens de zware periode van bestraling of chemo (scroll naar beneden voor meer informative )

 

 

WIL JE ALLEEN JE WENKBRAUWEN PERFECT HEBBEN? BOEK DAN EEN “BROW-TREATMENT” IN ONZE EYEBROWBAR. LINK EYEBROWBAR

SKIN PERFECTION-TREATMENTS

NORMAL                   €55,-
60 min. – Basisbehandeling – waxen&epileren wenkbrauwen – massage

SPECIAL                     €65,-
75 min. – Basisbehandeling – waxen&epileren – uitgbreide massage –

special luxury facemask of serum & CADEAU : 1x midi “skin-perfection” product naar keuze

DELUXE                      €79,-

 90 min. – DELUXE behandeling – waxen&epileren – uitgbreide massage  –

DRUKPUNTEN MASSAGE , DELUXE facemask , DELUXE Serum & CADEAU “ skin-perfection “ beauty-box ( 4x midi musthaves)

PDF PRIJSLIJST TOEVOEGEN PRODUCTEN !!!!!!!!

IK SKIN PERFECTION CONCEPT

Bij IK Skin Perfection gelooft men in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid én de natuur centraal. Hun missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is ons uitgangspunt. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werken zij alleen met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. De producten ontwikkelen zij volgens het NO-label en bevatten geen synthetische stoffen. Stap voor stap brengen zij de huid in perfecte conditie en werken zij aan maximale huidverbetering.

IK SKIN PERFECTION 4 FASEN RESET PROGRAMMA

Heb je last van een droge, doffe of juist een vette huid? Of ben je de 30 gepasseerd en heb je ineens weer last van acne?
Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van de huid verstoren. Hierdoor kan de huid last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïrriteerd raken. Het merk werkt daarom volgens het unieke 4 Fasen Reset programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren zij de huid. Ik Skin Perfestion begeleidt je graag in 4 fasen naar maximale huidverbetering!

Tijdens het unieke 4 Fasen Reset programma doorloop je vier verschillende fasen, waarbij de perfecte huidconditie wordt gerealiseerd. Dankzij de innovatieve samenstelling van hoge concentraties actieve werkstoffen – groene cosmeceuticals – is vrijwel elk huidprobleem te behandelen. Deze werkstoffen dringen door tot diep in de huidlagen en zijn daardoor in staat jouw huid te regenereren en onregelmatigheden, veroudering en huidproblemen bij de bron aan te pakken.

Elke fase heeft haar eigen unieke resultaat en in elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgende fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is. Zichtbare huidverbetering creëren we door samen met jou te kiezen voor de juiste producten op de juiste momenten. Tijdens de verschillende behandelingen wordt er veel aandacht besteed aan de huidanalyse.

IK SKIN PERFECTION COLLECTIE

De producten van IK Skin Perfection zijn zó samengesteld dat door de innovatieve samenstelling van hoge concentraties actieve werkstoffen – groene cosmeceuticals – vrijwel elke huidwens of huidprobleem te behandelen is. In elke fase uit het 4 Fasen Reset Programma maak je kennis met producten uit de IK-serie; producten die je huid op dat moment, in die fase, nodig heeft om uiteindelijk maximaal resultaat in huidverbetering te behalen.

De zeer complete IK-serie bestaat uit DEEP CLEANSERS, DERMA MASKS, 24H CREAMS, SERUM INFUSIONS, MIX IT INFUSIONS en INNERGOODS.

IK SKIN PERFECTION – PURE SCHOONHEID

Jij bent mooi om wie je bent. Jouw huid hoort daarbij, het is onderdeel van je visitekaartje. IK Skin Perfection helpt jou het maximale te halen uit jouw eigen schoonheid. Met een stralende huid én glimlach als resultaat!

IK SKIN PERFECTION –  “ MEDICAL KIT “


Speciaal voor de extreem gevoelige huid heeft IK Skin Perfection de MEDICAL-KIT samengesteld. Deze kit bevat drie producten die perfect in te zetten zijn in combinatie met intensieve medicatie, chemotherapie en zelfs met bestraling.

Gedurende intensieve medicatie gebeurt er veel met de huid. De huid heeft in die periode rust nodig. Het beste wat u kunt doen is om uw huid zoveel mogelijk te kalmeren en te beschermen door huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder belastende toevoegingen. Hiermee zorgt u dat de huid minder overgevoelig reageert, niet zo dof en droog wordt en geïrriteerd raakt. Alle producten van IK Skin Perfection helpen de huid in balans te houden tijdens de behandeling.

Er is veel wat je thuis kunt doen om de barrierefunctie van de huid te versterken.
Het is daarbij heel belangrijk om huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder belastende stoffen.

IK Skin Perfection werkt met 100% actieve en groene ingrediënten, zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen. Alle producten van IK zijn voorzien van het NO-label. Deze bewuste keuze van de klinisch bewezen, natuurlijke werkstoffen in hoge dosering – Groene Cosmeceuticals – maakt IK zacht en daadkrachtig voor de huid.

IK Skin Perfection groene cosmeceuticals worden geproduceerd:
• zonder chemische toevoegingen zoals parabenen, sulfaten en paraffine,
• zonder synthetische geurstoffen (parfums),
• zonder kleurstoffen,
• zonder belastende stoffen,
• en hebben een pH-waarde gelijk aan de huid.

Bij behandeling met bestraling mogen uw producten geen Phyto-oestrogeen bevatten (zoals onder andere Aloë vera) en behandeling verstorende bestanddelen.

 

De MEDICAL KIT bevat drie krachtige, maar milde producten:

 

SILK+: Milde ultrazachte 3 in 1 reiniging
De SILK+ is een ultrazachte, zeer milde reinigingsmilk, lotion met pH hersteller en eye make-up remover in één. SILK+ verwijdert talg en vuil voordat zij de kans krijgen de poriën te verstoppen. Iedere ochtend en avond met vochtige handen gelijkmatig inmasseren over gezicht, hals en decolleté en afspoelen met lauwwarm water. Combineer met een Serum of 24H Moisturizer voor het beste resultaat.

 

RECOVER+: Huidherstellende 24H Creme
Een ultiem zachte en kalmerende 24H Crème die de extreem gevoelige- en probleemhuid voedt, herstelt, hydrateert en onmiddellijke verlichting biedt. RECOVER+ biedt eerste hulp bij de gestreste, droge en geïrriteerde huid. Toegevoegde groene cosmeceuticals herstellen de pH van de huid en bieden zo optimale bescherming.

 

DE-ITCHY+ Olie voor de gevoelige (hoofd)huid
Een rijke olie speciaal geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde (hoofd)huid. De DE-ITCHY+ wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en bevat veel antioxidanten en vitaminen. De olie verzacht, kalmeert, herstelt en vernieuwt de huid die beschadigd is door intensief medicatiegebruik, chemicaliën, milieu- en weersinvloeden.

 

Uiteraard is het ook mogelijk een ” MEDICAL-TREATMENT ” te boeken bij onze Beauty-therapist.