“THE TOUCH-UP BAR “HAIR | MAKE UP | NAILS

Wij geven je in een korte tijd dé perfecte look!

 

We kennen het allemaal denk wel! Je hebt een feestje en wilt even lekker uitpakken met je haar,make-up & nagels maar het ontbreekt je aan tijd en kennis om het zelf te doen! Hoe fijn is het om het aan de ” professional ” over te laten, voor een betaalbare prijs! JUIST! Dat doen wij in ” THE TOUCH UP BAR ” by Get Styled! Je komt met ( reeds ) gewassen,droog haar aan en wij creëeren voor jou dé Juiste Look! Ben je zelf goed in de “basis” zetten van jouw Make-Up, maar lukken die ogen nou niet? Je kunt in onze Touch Up Bar ook alleen terecht voor een fantastisch oogmake-up! Stress voor het nagels lakken? …Take a seat , and we will give you the most gorgeous NAILS!

 

NO CUTS , NO COLOUR! Get the look & go!
Een ultiem half uurtje me-time meT FAN-TAS-TISCH resultaat! Natuurlijk bieden we meer dan dat; maak je look compleet met bijpassende make-up, strak gelakte nagels en prachtig vormgegeven wenkbrauwen!

“STYLE TO THE OCCASION”
Professionele haIrstyling & make-up zorgt voor zelfvertrouwen, bij welke gelegenheid dan ook. We zien het altijd gebeuren; maak het haar van een vrouw glamorous en ze gaat als vanzelf anders bewegen, kap je het haar classy en zakelijk dan staat er in no-time een business babe naast de stoel.


“YOUR WISH IS MY COMMAND”
Hangt er een thema aan dat té gekke feest waar je voor bent uitgenodigd? We maken in dat geval jouw look ‘op maat’. We kunnen haar perfectioneren door het gebruik van ‘hair couture’ van BALMAIN ,prachtige haarstukken die je ook kunt huren. 

* Huren “ ready to wear Hair “ € 29,95 per haarstuk.

 

PRIJSLIJST:
•voor een optimaal resultaat is het van belang dat je haar bij binnenkomst schoon en droog is.

“GET THE LOOK”: VANAF  € 23,50

PREP | PREPARATION & STYLING
Preppen ( voorbehandelen ) is nodig om jouw look houdbaarheid te geven! Met droogshampoo frissen we je haar op, waarna we met onze professionele stylingtools en de nieuwste technieken jouw haar klaar gaan maken voor de volgende stap!

SET | GET THE LOOK
Kies samen met TOUCH-UP STYLISTE de juiste look voor de gelegenheid! We hebben 5 prachtige looks voor je samengesteld met ieder een geheel eigen charme!

GO | FINISHING
Met de “BALMAIN HAIR COUTURE PRODUCTS” geven we het kapsel de juiste body, glans en stevigheid voor een perfecte finishing van jouw gekozen look!

“STYLE TO THE OCCCASION” : VANAF  € 29,50

“YOUR WISH IS MY COMMAND” : VANAF  € 43,50

 Daarnaast kunnen we gebruik maken van : ” ready – to – wear – hair ” haarstukken van BALMAIN!
Met de haarstukken is het vrijwel altijd mogelijk om de gewenste look bij iedereen te creëren!  [Je kunt de haarstukken bij Get Styled huren]

PRIJSLIJST:

TOUCH UP

 € 19,95 (only eye)

 

MAKE UP (DAY)

€ 28,95

MAKE UP (GLAMOUR )

€ 43,95 ( incl. Tips&Tricks )

 

ontdek de fascinerende wereld van make-up in een workshop “Beauty Bubbles Bites“ 

 

…Take a seat , and we will give you the most gorgeous NAILS!

 

PREP+LAQUE & GO

€ 9,95

GELCOLOR OPI

€ 26,50

GELCOLOR verwijderen (indien niet door GetStyled gezet)

€ 10,-