Sinds ze kan lopen heeft Lineke Kool een passie voor haar, make-up en alles wat daarbij komt kijken. “Mijn bedrijf Get Styled omvat alles waar vrouwen gelukkig van worden; Hair-Visagie-Wellness en sinds dit jaar ook een Make-Up Academy!”

Get Styled! Hair&Visagie ~Wellness

Lineke Kool , hairstyliste & make-up artist startte kort na het verlaten van haar school “Get Styled” in Woerdense Verlaat naast haar ouderlijk huis. De eerste jaren heeft zij naast het runnen van haar salon vele opleidingen en trainingen gevolgd, zoals: Visagie, Kleurenconsulente, Stijlconsulente en ryonmanager om haar klanten zo breed mogelijk te kunnen adviseren!

In 2010 verhuisde Get Styled van Woerdense Verlaat naar een nieuw pand aan de Dorpsstraat in Mijdrecht. Daar begon de “echte” grote uitdaging! De winkel had een grote oppervlakte en zij zag de groei in haar bedrijf zeker toenemen dus nam personeel in dienst. Het team is tot op de dag van vandaag heel hecht en inmiddels uitgebreid met zelfs een beauty-therapist . De dames zijn feilloos op elkaar ingespeeld en dat is erg prettig voor de klant!

Sinds Januari 2015 is Get Styled gevestigd aan de Koningin Julianastraat 18 in Wilnis! Lineke kreeg de kans om in Oktober 2014 in Wilnis haar droompand te kopen, na 3 maanden verbouwen stond het Get Styled imperium! In het soutterain bevindt zicht de NAILBAR . De begane grond is ingericht als HAIRSALON , maar ook de eerste verdieping van het pand wordt gebruikt als HAIRSALON &  BROWBAR maar fungeert tevens als Hair&Make-up academy waar je als particulier danwel als professional haar- en make-up trainingen kunt volgen. Op de tweede verdieping is de BEAUTYSALON waar je terecht kunt voor een gedegen ant-aging plan of een ontspannende massage! Het team van Get Styled regelmatig op locatie voor bijvoorbeeld: fashionshows, salontrainingen ( Lineke heeft het education van het merk Alfaparf Milano op zich genomen in 2015&2016 toen het onder JHK-STYLE van Jan-Hendrik Kiela viel )

En natuurlijk kun je bij ons terecht voor je haar & make-up op de dag van je leven, je trouwdag!