MAKE UP by Get Styled   

 

TOUCH UP!

Onze stylisten en visagisten geven je graag een “ Touch Up ” na je behandeling bij ons in de salon. Dit houdt in dat we bijvoorbeeld laten zien welke nieuwe looks er per seizoen zijn en hoe je dit bij jezelf kunt toepassen. Het effect van het gebruik van een concealer etc. Vaak doe je iedere dag dezelfde make-up routine, waardoor je soms wat blijft ‘hangen’ in dezelfde manier van het gebruik van je cosmetica producten.


MAKE-UP

Bij Get Styled kun je je uiteraard ook helemaal laten opmaken voor een feestje o.i.d. door een van onze visagistes. Zij brengen bij jou een passende make-up aan voor de gelegenheid en geven daarbij ook kleine adviezen. Bijvoorbeeld: Wat staat het beste bij je huidskleur/type en geven aan welke trends voor jou geschikt zijn.

Touch Up :                       19,95 euro

Make Up  :                       28,95 euro

Glamour Make-Up :      43,95 euro

 

Maak jij je zo op dat je het mooiste uit jezelf haalt? Als je weet welke producten en kleuren voor jou geschikt zijn én hoe je het zelf het beste kan aanbrengen, heb je vaak snel een gemakkelijk een mooi resultaat. Make-up is net als de mode ieder seizoen onderhevig aan trends. Er zijn altijd een aantal ‘looks’ die iedereen mooi staan, máár niet alle trends zijn voor iedereen geschikt. In de make-up workshops geven we advies en de juiste tips & tricks die geschikt zijn voor jouw gezichtsvorm, kleur ogen en stijl.
Dit kan zijn een natuurlijke make-up, party-look . We zorgen dat erin de workshop advies op maat gegeven wordt en passend bij jouw wensen.

EYEBROWS

Wenkbrauwen communiceren de emoties in je gezichtDaarom moet een wenkbrauw passen bij jouw unieke gezichtsvorm en vooral je persoonlijkheid uitbalanceren. Benieuwd naar de perfecte wenkbrauw voor jou? Boek dan een eyebrow-treatment in de BROWBAR 

BRAND MILANI COSMETICS

INSPIRATIE UIT MILAAN

Voor liefhebbers van mode en make-up bestaat er uiteraard geen betere stad in de wereld dan het Italiaanse Milaan. Alle producten uit het assortiment van Milani zijn dan ook op deze stad en haar manier van leven geïnspireerd. De make-up producten van Milani halen hun inspiratie niet alleen uit de boeiende geschiedenis van de stad, maar tevens ook uit de kunst- en fashionwereld. Met een vleugje cultuur wordt het geheel volledig afgewerkt waardoor er make-up ontstaat die uitstekend in lijn ligt met de verwachtingen van alle modebewuste vrouwen op deze planeet. Dit is dan ook absoluut een extra troef om er voor te kiezen om één van de verschillende Milani producten te komen ervaren!

DE PERFECTE MAKE-UP VAN MILANI

Het doel achter de make-up producten van het merk Milani is bijzonder eenvoudig. Milani wil namelijk dat iedereen, ongeacht het huidtype evenals de huidskleur gebruik kan maken van de meest perfecte make-up. Het merk staat er om bekend bijzonder veel waarde te hechten aan kwaliteit, maar tevens aan design, kleur en dat alles tegen een uitstekende prijs!

Het assortiment van het merk Milani bestaat uit een groot aantal uitstekende producten die je gezicht precies die uitstraling kunnen geven waar jij naar op zoek bent. Of je nu op zoek bent naar een prachtige, nieuwe lipstick of je eerder een foundation en concealer wenst in huis te halen, het behoort allebei tot de mogelijkheden. Bovendien is het zo dat al deze verschillende producten van Milani er om bekend staan te beschikken over een kwaliteit die je misschien wel nooit voor mogelijk had durven houden. Op deze manier beschik je niet alleen over mooie, maar bovendien ook nog eens bijzonder kwalitatieve producten die al je verwachtingen zonder probleem zullen weten in te lossen!