MAKE ME BRIDEFUL

 

Als je ontwaakt op de dag van je bruiloft is het fijn om te weten dat je je geen zorgen hoeft te maken over je haar en make-up.

 

Wij hebben dé specialisten in huis om jouw bruiloft tot een groot succes te maken. Zowel voor de bruid, als voor de bruiloftgasten hebben wij passende arrangementen om ervoor te zorgen dat iedereen er fantastisch uitziet! Als we op je trouwdatum op het gewenste tijdstip nog beschikbaar zijn, dan zetten we dit direct vast. De Try-Out & Intake plannen we zo’n 6 weken voor je bruiloft afhankelijk van de agenda’s en wensen. Ook is het verstandig om je Try-Out te plannen op de dag dat je jurk gaat afpassen, zo kun je alles in zijn totaliteit zien!

 

 

BRIDAL Arrangement | € 220,00

  • Try-Out & 
Intakegesprek Hair & Make-Up Artist – Proefkapsel & make-up

bestaat uit een TryOut (intakegesprek, proefkapsel & proefmake-up)

  • bruidsmake-up & bruidskapsel op de dag van je bruiloft in de salon.

 

Het arrangement is uit te breiden met behandelingen voor perfecte ( O•P•I GELLAC ) nagels ,prachtige wenkbrauwen of een ontspannende Gelaatsmassage ( week van te voren ) LINK SKINCARE!!

 

Location-BRIDAL

 Geef je er de voorkeur aan om je haar en make-up op locatie te laten verzorgen, dan kan dat natuurlijk ook, of het nu thuis is, bij je ouders of op de plek waar je het ja-woord gaat geven.

  • Aan deze service zijn extra kosten verbonden ( €50,00 ) .

 

  • exclusief reistijd, reiskosten en eventuele parkeerkosten buiten een straal van 15KM postcode 3648AM.

 

s’avonds een Touch Up op locatie?  vanaf € 49,95 (vraag naar de mogelijkheden)

 

PARTYLOOK FOR THE GUESTS

Gasten die haar & make-up op jullie trouwdag bij ons in de salon willen laten doen, kunnen kiezen uit de “PartyLook” en de PartyLook DELUXE “ . Tijdens de PartyLook wordt het haar uitgebreid geprept en gestyled, gekrult of nonchalant opgestoken! Daarna brengen we een natural make-up aan met het accent op de ogen : ready-to-party!

Wil je een glamoureuze look? Bij de PartyLook DELUXE wordt samen met de stylist het feestkapsel bepaald: Glamorous curls een strakke Grace Kelly-rol of bohemian chique! EVERYTHING IS POSSIBLE! De visagiste zorgt voor het complete plaatje met een MAKE-UP in stijl!

PartyLook | € 64,95
 Hotstyling of Hair Up-Do+ 
Natural make-up
PartyLook DELUXE | € 74,95 
Hotstyling of Unique Up-do + 
Glamour make-up

De “PartyLooks” kun je overigens niet alleen voor bruiloften maar voor iedere speciale gelegenheid boeken!