I make BROW-contact BEFORE EYE-contact

Wenkbrauwen zijn “DÉ EYECATCHER” op het gebied van Make-Up!Maar hoe krijg je deze expressieve look?             Laat je wenkbrauwen modelleren in onze BROWBAR! Tevens kun je hier een mini-facial aan toevoegen!

BROWtreatment:                                                                                                                                           Waxen – epileren – modelleren 

15,95

BROWcolor:

9,95

BROWDUOtreatment:

23,50

FACIALwaxing:

Bovenlip – kin – wangen

9,95 per sectie

 

MINI FACIALS by Get Styled

Combineer je Brow or CUT&COLOR behandeling met een Mini-Facial! Dit is een 20 minuten durende mini-gezichtsbehandeling waarbij een op de huid afgestemde huidverzorging je doen belanden in de ultieme relax-modus met als resultaat een huid die straalt! PERFECT om je voor te bereiden op die: DATE,SOLLICITATIE,GIRLS NIGHT OUT .. of gewoon wat extra’s voor jezelf!

Hyrdating – Contour lift – vitamin C

19,95

Clay Treatment (acne)

23,95

  • Mini gezichtsbehandelingen maken uw huid strakker,gladder,gezonder en kunnen zelfs helpen bij acne! Deze korte beauty-sessies kan helpen om kleine onvolkomenheden in de buitenste lagen van de huid te corrigeren,zoals zonneschade, of dunne,fijne lijntjes rondom de ogen en lippen. BEN JE BENIEUWD WAT VOOR BEHANDELINGEN WIJ IN DE BEAUTY-SALON AANBIEDEN? Kijk dan bij SKINCARE 
  • NAILS

GELCOLOR OPI

Tip: laat je nagels lakken tijdens de inwerktijd van je kleurbehandeling.

Geen zin om steeds je nagels te lakken? Dan is GelColor by OPI iets voor jou!
Kleurrijke nagellakken met de kenmerken van gel: snel, direct droog en je favoriete kleur kan wel tot drie weken perfect glanzend blijven zitten. Ideaal voor vakantie, je bruiloft, speciale gelegenheden of gewoon omdat je er altijd perfect uit wilt zien.

De O•P•I Gel behandeling kan zowel op natuurlijke nagels als op gelnagels aangebracht worden en wordt d.m.v. een LED lamp uitgehard. Uniek aan dit systeem is dat het zeer eenvoudig van de natuurlijke nagel te verwijderen is, zonder dat de conditie van de nagel achteruit gaat (de gel wordt verwijderd door te weken in de aceton, zodat de gellaag niet van de natuurlijke nagel afgevijld te hoeft te worden).

O•P•I Gel Treatment | € 25,00 (handen of voeten) | afweken € 7,50

Beautifully from Head to Toe
combinatiebehandeling € 50,- (face&nails)

Face-treatment : basis reiniging + gelaatsmassage ( duur van de behandeling – 45 minuten )                      

Skin Perfection (incl.mask ) DR.Grandel (incl.werkstofampul )

Nail-treatment:

Prep: -reinigen – nagelriemen verzorgen – polijsten nagels  Set:  nagellak ( inclusief)  of Gelcolor (+15,-)