Keune 4 11-09-'14-29675 LRHairstyling by Get Styled!

De basis voor een mooie,passende coupe start met gezond en glanzend haar. Voor ieder haartype of haarconditie is er een verzorgingslijn, ons aanbod is divers, zodat we voor ieder haartype of ‘haarwens’ een goed advies kunnen geven . Get Styled werkt met:  BALMAIN , GOLD(vegan) , Alfaparf Milano , CHI , Keune , Alterego Italy en Kardashian Beauty.

DE BESTE VERSIE VAN JEZELF!
De juiste coupe en styling kan ervoor zorgen dat je eigen persoonlijke en mooie kenmerken er nóg meer uit kunt laten komen! Dat is ons streven!

En met de juiste tools én stylingproducten binnen handbereik, zit je haar snel en perfect in model. Wij werken  daarom o.a. met de tools van “CHI”.  Een professionele föhn of stijl/krultang maken het stylen van het haar gemakkelijker en voorkomen onnodige beschadiging aan je haar. Twijfel je welke ‘tool’ geschikt is voor jouw haar of hoe je het thuis het beste kunt stylen? Onze stylisten kunnen je hierin vrijblijvend adviseren!

 

Boek nog wat extra ‘me-time’ in je agenda en laat bij ons in de salon ook je nagels, wenkbrauwen en/of make-up verzorgen! ( Ook kunnen deze behandelingen tijdens de inwerktijd van je kleuring )

Touch up!

Onze stylisten en visagisten geven je graag een “ Touch Up ” na je behandeling bij ons in de salon. Dit houdt in dat we bijvoorbeeld laten zien welke nieuwe looks er per seizoen zijn en hoe je dit bij jezelf kunt toepassen. Het effect van het gebruik van een concealer etc. Vaak doe je iedere dag dezelfde make-up routine, waardoor je soms wat blijft ‘hangen’ in dezelfde manier van het gebruik van je cosmetica producten.

Prijslijst Cuts & Colors